onlajn kosarkaski menadzer

Utakmice

Utakmice se igraju 3 puta sedmicno: utorkom, cetvrtkom i subotom, 19:00 po srednjeevropskom vremenu. Nakon sto se prijavite na svoj racun, imat cete mogucnost da gledate svoju najnoviju utakmicu putem preglednika utakmica ili mozete samo pregledati detalje u svojim rasporedima ili diviziji.

online fantasy basketball manager game tim

U svakoj cetvrtini u utakmici ucestvuje ista postava (osnovna ili sekundarna), prema vasem izboru u planu igre. Match engine uzima u obzir ne samo tehnicke vestine svakog igraca, vec i njegove mentalne vestine, njegovu formu, njegov moral i trenutni nivo kondicije.

Od tih parametara kondicija je vrlo vazna - igrac ce izgubiti nesto kondicije svake cetvrtine ako je na terenu, sto znaci da ce posle 2 ili 3 cetvrtine zaredom najverovatnije biti iscrpljen. sto je umorniji manje je od svog punog potencijala koji moze iskoristiti.

Iako ce se vecinu vremena svaki igrac suociti s istim protivnikom unutar cetvrtine, postoje kontranapadi i timski faktori koji ce mu pomoci kad god da napada ili se brani.

Indeks ucinka utakmice (MPI)
Indeks performansi meca je slican indeksu performansi koji se koristi u kosarci Evrolige i indeksu efikasnosti u NBA - to je statisticki pokazatelj koliko je igrac igrao u odredjenom mecu ili cetvrtini. Formula je sledeca:

(poeni iz suteva za 2 poena i 3 poena + asistencije + ukradene lopte + presretanja + blokade + skokovi) - (napravljeni sutevi za 2 poena + napravljeni sutevi za 3 poena + izgubljene lopte + faulovi)

To daje neku predstavu koliko je igrac radio u poredjenju sa ostalima, medjutim to je samo statisticki pokazatelj, nije povezan ni sa kakvim parametrima igraca (tehnickim ili mentalnim), to je samo jednostavna kalkulacija.

Parametar je vidljiv u detaljima igraca ako menadzer ima analiticara podataka u osoblju ili je utakmica bila televizijska.

Basketball online game

FUEL Baskteball simulira košarkaško takmičenje, u kojem će se vaš tim takmičiti sa ostalima u ligaškim divizijama za šampionsku titulu. Svake nedelje igraćete 3 meča (utorkom, četvrtkom i subotom), za svaki možete izabrati potpuno drugačiji sastav, u skladu sa trenutnom formom i kondicionim nivoom vaših igrača. Svaki igrač je opisan korišćenjem 10 veština i 9 osobina karaktera, iz svake utakmice ćete dobiti punu statistiku za svakog igrača, što će vam olakšati donošenje daljih odluka.

© Frey United Software