onlajn kosarkaski menadzer

Moj tim

U svom timu mozete imatiigraca koliko zelite, nema ogranicenja osim ekonomicnosti - svaki igrac ce dobiti platu svake sedmice, tako da cc preveliki broj igraca mnogo brze isprazniti vac novcanik.

online fantasy basketball manager game tim

Ne postoje pravila o nacionalnosti igraca ili ogranicenja - npr. mozete imati klub u Svedskoj i da nemate svedske igrace u svom timu, mozete unajmiti sve igrace koje zelite sve dok ih mozete priustiti.

Novim igracima ce mozda trebati neko vreme da se uklope u tim, tako da ceste promene u vasem timu mozda nece biti dobra ideja.

Analiza tima

Ako medju svojim osobljem imate analiticara podataka, mozete koristiti timsku analizu. Sadrzi trakaste grafikone koji vam pokazuju poredjenje osnovnih statistika vaseg tima u nedavnim utakmicama: poeni, pogodci iz igre, sutevi za 3 poena, skokovi, presretanja i blokade. Slicni podaci dostupni su za svakog igraca u njegovim podacima (samo uz angazovanog analiticara podataka). Pristup njima ce vam pomoci da uocite slabe elemente u vasoj postavi u poredjenju sa drugim mecevima.

Basketball online game

FUEL Baskteball simulira košarkaško takmičenje, u kojem će se vaš tim takmičiti sa ostalima u ligaškim divizijama za šampionsku titulu. Svake nedelje igraćete 3 meča (utorkom, četvrtkom i subotom), za svaki možete izabrati potpuno drugačiji sastav, u skladu sa trenutnom formom i kondicionim nivoom vaših igrača. Svaki igrač je opisan korišćenjem 10 veština i 9 osobina karaktera, iz svake utakmice ćete dobiti punu statistiku za svakog igrača, što će vam olakšati donošenje daljih odluka.

© Frey United Software