onlajn kosarkaski menadzer

Transferi

U FUEL Baskteballu trenutno postoje tri vrste transfera: slobodni transferi, direktni transferi i razmena igraca.


online fantasy basketball manager game transferi

Slobodni igraci

Svi igraci koji nisu pod ugovorom dostupni su na stranici transfera, klikom na njihovo ime videt cete vise detalja o ovom igracu. Njegov detaljan nivo vestina je skriven, ali iz datog opisa trebali biste moci shvatiti da li je prikladan za vas tim.

Svaka vestina je opisana istim terminima, od najgore do najbolje:

  • jadan
  • ispod proseka
  • prosek
  • iznad proseka
  • dobar
  • odlican

Mozete potpisati bilo kojeg igraca sa liste i on ce odmah biti dostupan u popisu vaseg tima. Odaberite na koloko sezona ga zelite potpisati - duzi ugovor znaci da ce svake sedmice biti vise placen.

Ugovori se uvek raskinu na kraju sezone, cak i ako ih potpisete usred sezone. Odabir 1 sezone znaci da ce mu ugovor isteci na kraju tekuce sezone, bez obzira koliko sedmica je preostalo tekuce sezone.


Direktni transferi

Svaki igrac koji se ne povlaci na kraju sezone moze biti prebacen izmedju dva kluba. Kupac placa naknadu za transfer, ugovor novog igraca je odredjen na 3 sezone i njegova plata ce iznositi 110% plate u trenutnom klubu (uz svaki transfer dobija 10% povecanje plate).

Transfer se nece obaviti odmah, vec u narednom prelaznom roku. Prelazni rokovi se postavljaju odmah nakon ligaskih utakmica, pa cak i ako se dogovorite o transferu 10 minuta nakon utakmice u subotu, igrac ce promeniti klub nakon kola utorka.

Svaki igra moze biti transferiran samo jednom u sezoni. Klub ne moze ponuditi transfer veci od 50% raspolzivog budzeta. Svaka ponuda poslana vlasniku igraca istice nakon 5 dana kako bi se izbjegle situacije u kojima n.p. posaljete ponudu u 1. kolu sezone i ona bude prihvacena na kraju sezone.


Razmjene igra

Igraci se mogu prebaciti izmedju timova bez naknade za transfer koristenjem opcije zamene - oba igraca ce dobiti 10% povecanja plate, ali osim toga njihovi ugovori se nece menjati. Za razmenu igraca vrede ista pravila kao i za direktne transfere: igracc moze jednom u sezoni promeniti klub, zamene se vrse u prelaznim rokovima nakon ligaskih utakmica, poslane ponude isticu nakon 5 dana.


Basketball online game

FUEL Baskteball simulira košarkaško takmičenje, u kojem će se vaš tim takmičiti sa ostalima u ligaškim divizijama za šampionsku titulu. Svake nedelje igraćete 3 meča (utorkom, četvrtkom i subotom), za svaki možete izabrati potpuno drugačiji sastav, u skladu sa trenutnom formom i kondicionim nivoom vaših igrača. Svaki igrač je opisan korišćenjem 10 veština i 9 osobina karaktera, iz svake utakmice ćete dobiti punu statistiku za svakog igrača, što će vam olakšati donošenje daljih odluka.

© Frey United Software