onlajn kosarkaski menadzer

Onlajn košarkaški menadžer

FUEL Basketball je igrica košarkaškog menadžera za više igrača na mreži u kojoj preuzimate kontrolu nad košarkaškim klubom i takmičite se sa ljudima iz celog sveta u ligaškom takmičenju. Vi brinete o najvažnijim delovima upravljanja - od treninga do bavljenja sponzorstvom i postavljanja taktike tima za utakmice.

Ime FUEL Baksetball potiče od Frei United Euro League Basketball, prva verzija igre je bila aktivna između 2004. i 2008. godine, sada nakon godina pauze, vraćamo se sa novim interfejsom i poboljšanim igrama.


PRIDRUŽITE SE IGRI
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL


 
 
 
 
 
 O FUEL Basketball

FUEL Basketball (Frey United European League) je multiplayer online basketball manager game u kojoj kontrolisete kosarkaski klub i takmicite se sa menadzerima iz celog sveta u ligaskom takmicenju. Igra se igra u potpunosti putem preglednika, mozete joj pristupiti na bilo kojem uredjaju s instaliranim preglednikom (ukljucujuci mobilne).

online fantasy basketball manager game

Divizije se sastoje od 12 timova, sezona se igra po evropskim pravilima, sto znaci da cete se susresti sa svakim protivnikom dva puta u sezoni, jednom kod kuce, jednom u gostima, pobednik ce biti tim koji ostvari najvise pobeda u sezoni od 22 kola.< br
Na kraju sezone dva najniza tima iz Divizije 1 ce ispasti u Diviziju 2, a dva najbolja tima iz Divizije 2 ce biti promovirana u Diviziju 1.

Utakmice se dele na 4 cetvrtine, svaka po 10 minuta, u slucaju nersenog rezultata na kraju 4. ctvrtine ima produzetaka (5 minuta). Ako se produzeci zavrse neresenim rezultatom, igra se jos jedan produzetak (5 minuta) dok se ne utvrdi pobednik.

Basketball online game

FUEL Baskteball simulira košarkaško takmičenje, u kojem će se vaš tim takmičiti sa ostalima u ligaškim divizijama za šampionsku titulu. Svake nedelje igraćete 3 meča (utorkom, četvrtkom i subotom), za svaki možete izabrati potpuno drugačiji sastav, u skladu sa trenutnom formom i kondicionim nivoom vaših igrača. Svaki igrač je opisan korišćenjem 10 veština i 9 osobina karaktera, iz svake utakmice ćete dobiti punu statistiku za svakog igrača, što će vam olakšati donošenje daljih odluka.

© Frey United Software