onlajn kosarkaski menadzer

Onlajn košarkaški menadžer

online basketball manager menedżer koszykówki online онлайн менеджер з баскетболу Juego de mánager de baloncesto en línea Gioco manageriale di basket online Jeu de manager de basket en ligne Online Basketball Managerspiel manager de baschet online Διαδικτυακός διευθυντής μπάσκετ Internetinis krepšinio vadovas Çevrimiçi Basketbol Yöneticisi Onlajn kosarkaski menadzer

FUEL Basketball, onlajn košarkaški menadžer, u kojoj kontrolišete klub protiv protivnika iz celog sveta i bavite se glavnim elementima rada kluba, od pregovora sa sponzorima do izbora sastava za utakmice i promene klupskih boja. Igra je u potpunosti zasnovana na pretraživaču, nema potrebe da instalirate bilo šta na svoj uređaj.


PRIDRUŽITE SE IGRI

onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL
onlajn kosarkaski menadzer igra FUEL


 
 
 
 
 
 FUEL Basketball news


2024-02-28


2024-02-26


2024-02-20
Košarkaški menadžer zasnovan na pretraživaču

Igra je u potpunosti zasnovana na pretraživaču, što znači da ne morate ništa da instalirate na računar - možete igrati besplatno na bilo kom uređaju sa pristupom internetu. Sve što vam treba je funkcionalan, relativno moderan veb pretraživač i malo vremena. Na vama je koliko vremena želite da igrate FUEL Basketball - učestvujete u sezoni lige i kup takmičenjima, ali takođe možete da učestvujete na turnirima i igrate prijateljske utakmice.

Počinjete na dnu lige, sa ograničeni resursi, ali vremenom možete da se borite za šampionsku titulu.


VIŠE

Online sportski menadžer

Svaka sezona u FUEL Basketball-u je novi početak - vaši igrači će provoditi pauze između sezona kako žele, tako da možete očekivati da naporan rad na treningu počne skoro od nule. Vašim igračima će biti potrebno vreme da se razumeju i stvore pravi tim - svaki novi igrač može da promeni hemiju u timu, tako da su transferi prilika, ali u isto vreme mogu da izazovu nove probleme. Ali nećete biti sami - drugi timovi će se suočiti sa istim izazovima.


AKTUELNA SEZONA

Košarkaška igra onlajn

Simuliramo košarkaške utakmice u kojima će se vaš tim takmičiti sa ostalima u ligaškim utakmicama i kup utakmicama, u kojima se možete suočiti sa klubovima iz drugih liga - na taj način možete sresti protivnike koji su mnogo jači ili mnogo slabiji od vas.

© Frey United Software