manager de baschet online

Transferuri

Nu există transferuri ca atare în FUEL Baskteball (nu direct între cluburi), toți jucătorii sunt sub contracte în cluburi până când vor epuiza sau vor fi anulați de club.

fantasy manager de baschet online transfers

Toți jucătorii care nu sunt sub contract sunt disponibili pe pagina de transferuri, făcând clic pe numele lor, veți vedea mai multe detalii despre acest anumit jucător. Nivelul său detaliat de abilități este ascuns, dar din descrierea dată ar trebui să vă puteți da seama dacă este potrivit pentru echipa dvs.


Fiecare abilitate este descrisă folosind aceiași termeni, de la cel mai rău la cel mai bun:

  • sărac
  • sub medie
  • medie
  • peste medie
  • bine
  • excelent

Puteți semna orice jucător din listă și va fi imediat disponibil în lista echipei dvs. Selectați pentru câte sezoane doriți să-l semnați - contractul mai lung înseamnă că va fi plătit mai mult în fiecare săptămână.

Contractele se încetează întotdeauna la sfârșitul unui sezon, chiar dacă le semnezi la mijlocul unui sezon. Alegerea unui sezon înseamnă că contractul său va expira la sfârșitul sezonului curent, indiferent de câte săptămâni mai sunt în sezonul curent.

Manager de baschet online

FUEL Baskteball simulează competiția de baschet, în care echipa ta va concura cu ceilalți din diviziile ligii pentru titlul de campionat. În fiecare săptămână vei juca 3 meciuri (marți, joi și sâmbătă), pentru fiecare poți alege o formație complet diferită, în funcție de forma actuală și nivelul de fitness al jucătorilor tăi. Fiecare jucător este descris folosind 10 abilități și 9 trăsături de caracter, din fiecare meci veți obține o statistică completă pentru fiecare jucător, ceea ce vă va face mai ușor să luați decizii ulterioare.

© Frey United Software