manager de baschet online

Meci

Meciurile sunt jucate de 3 ori pe săptămână: marți, joi și sâmbătă, ora 19:00 CET (ora Europei Centrale). După ce vă conectați la contul dvs., vi se va oferi opțiunea de a viziona cel mai recent meci prin vizualizatorul meciurilor sau puteți doar să revizuiți detaliile din meciurile sau din divizia dvs.

joc online de manager de baschet fantastic echipă

În fiecare trimestru, aceeași formație (primară sau secundară) participă la meci, conform alegerii tale în planul de joc. Motorul de meciuri ia în considerare nu numai abilitățile tehnice ale fiecărui jucător, ci și abilitățile sale mentale, forma lui, moralul și nivelul actual de fitness.

Din acești parametri, fitness-ul este foarte important - jucătorul va pierde câteva în fiecare trimestru. este pe teren, ceea ce înseamnă că după 2 sau 3 sferturi la rând cel mai probabil să fie epuizat. Cu cât este mai obosit este mai puțin din potențialul său maxim pe care îl poate folosi.

Deși de cele mai multe ori fiecare jucător se va confrunta cu același adversar într-un sfert, există contraatacuri și factori de echipă care îl vor ajuta oriunde atacă sau apără.

Manager de baschet online

FUEL Baskteball simulează competiția de baschet, în care echipa ta va concura cu ceilalți din diviziile ligii pentru titlul de campionat. În fiecare săptămână vei juca 3 meciuri (marți, joi și sâmbătă), pentru fiecare poți alege o formație complet diferită, în funcție de forma actuală și nivelul de fitness al jucătorilor tăi. Fiecare jucător este descris folosind 10 abilități și 9 trăsături de caracter, din fiecare meci veți obține o statistică completă pentru fiecare jucător, ceea ce vă va face mai ușor să luați decizii ulterioare.

© Frey United Software