manager de baschet online

Selectarea lineup-ului

În FUEL Basketball ai nevoie de cel puțin 10 jucători pentru a umple lotul, deoarece vei alege două formații pentru fiecare meci: principal și secundar.


fantasy manager de baschet online lineup

Formații

Fiecare formație este formată din doi gardieni, doi atacanți și un centru. Jucătorii pot fi selectați numai pentru o poziție care este atribuită în detaliile lor, așa că nu puteți selecta gardian pentru a juca ca atacant sau centru pentru a juca ca gardian. De asemenea, nu puteți selecta un jucător care să facă parte din ambele formații sau ca înlocuitor - dacă jucătorul este deja alocat la două poziții, numele său va fi evidențiat cu roșu.

Chiar dacă numele sugerează că formația principală ar trebui să conțină cei mai buni jucători, iar cei mai puțin calificați ar trebui să fie în secundar, nu există limitări - aveți libertate deplină în a alege ce jucător va fi în ce formație. Aceasta este legată de setarea planului de joc (vezi mai jos).

De asemenea, puteți selecta până la 3 înlocuitori (câte unul pentru fiecare poziție), care vor fi utilizați în caz de accidentare. Înlocuitorii sunt opționali, în cazul în care jucătorul este accidentat și nu există nicio înlocuire pentru locul său, jucătorul din altă formație va prelua.

Sub fiecare jucător veți găsi statistici de bază și date despre el, cum ar fi puncte pe joc, blocaje pe joc, recuperări pe joc, nivelul actual de fitness, forma actuală și moralul actual. Cele marcate cu roșu semnalează că jucătorul nu se simte bine sau este într-o formă proastă.

Nivelul de fitness inițial al fiecărui jucător va scădea în timpul meciului dacă se află pe teren, așa că cel mai bine este să-i folosiți pe cei care au cel mai bun nivel de fitness pentru început sau să îi folosiți în formație care va petrece mai puțin timp. pe teren (vezi mai jos planul jocului). Jucătorul cu condiție fizică scăzută nu poate folosi întregul potențial al abilităților sale, de ex. au mai puțină precizie în timp ce fac lovituri sau nu pot sări atât de sus la recuperări etc.

Nivelul de formă actual indică faptul că jucătorul nu își folosește întregul potențial al abilităților din cauza oboselii mentale sau din motive în afara terenului. Forma nu se schimbă în timpul meciului, este ceva care se schimbă în timpul antrenamentelor, deci o dată pe săptămână.

Nivelul de moral actual indică faptul că jucătorul este nemulțumit sau nu este pe deplin angajat să meargă din motive pe teren sau în afara terenului. Moralul se poate schimba ușor în timpul meciului, de ex. dacă echipa face o performanță grozavă, dar nivelul general rămâne același. Moralul se schimbă în timpul antrenamentelor, deci o dată pe săptămână.


Planul de joc

Planul de joc este o decizie tactică pentru meci - după ce alegeți aici formația principală și secundară, alegeți care va fi folosită în fiecare sfert. Formațiile sunt folosite exclusiv pe tot parcursul trimestrului, nu există nicio modalitate de a le folosi pe ambele în același trimestru.

Deși formația principală, în mod logic, ar trebui să fie formația de pornire, nu există limitări - aveți libertate deplină de a alege câte sferturi va fi fiecare formație pe teren. Puteți chiar să alegeți să utilizați o singură formație pe parcursul întregului meci, dar nu este recomandat, deoarece pierderea de fitness va fi uriașă în ultimul sfert.


Afișare prestabilită

Deși puteți alege formații și plan de joc separate pentru fiecare meci, este înțelept să stocați una dintre ele ca formație implicită, care va fi folosită în orice meci pentru care nu ați selectat o anumită formație. Puteți schimba lista prestabilită oricând doriți, bifând caseta de selectare de la sfârșitul paginii de selecție.

Manager de baschet online

FUEL Baskteball simulează competiția de baschet, în care echipa ta va concura cu ceilalți din diviziile ligii pentru titlul de campionat. În fiecare săptămână vei juca 3 meciuri (marți, joi și sâmbătă), pentru fiecare poți alege o formație complet diferită, în funcție de forma actuală și nivelul de fitness al jucătorilor tăi. Fiecare jucător este descris folosind 10 abilități și 9 trăsături de caracter, din fiecare meci veți obține o statistică completă pentru fiecare jucător, ceea ce vă va face mai ușor să luați decizii ulterioare.

© Frey United Software