manager de baschet online

Selectarea lineup-ului

├Än FUEL Basketball ai nevoie de cel pu╚Ťin 10 juc─âtori pentru a umple lotul, deoarece vei alege dou─â forma╚Ťii pentru fiecare meci: principal ╚Öi secundar.


fantasy manager de baschet online lineup

Forma╚Ťii

Fiecare forma╚Ťie este format─â din doi gardieni, doi atacan╚Ťi ╚Öi un centru. Juc─âtorii pot fi selecta╚Ťi numai pentru o pozi╚Ťie care este atribuit─â ├«n detaliile lor, a╚Öa c─â nu pute╚Ťi selecta gardian pentru a juca ca atacant sau centru pentru a juca ca gardian. De asemenea, nu pute╚Ťi selecta un juc─âtor care s─â fac─â parte din ambele forma╚Ťii sau ca ├«nlocuitor - dac─â juc─âtorul este deja alocat la dou─â pozi╚Ťii, numele s─âu va fi eviden╚Ťiat cu ro╚Öu.

Chiar dac─â numele sugereaz─â c─â forma╚Ťia principal─â ar trebui s─â con╚Ťin─â cei mai buni juc─âtori, iar cei mai pu╚Ťin califica╚Ťi ar trebui s─â fie ├«n secundar, nu exist─â limit─âri - ave╚Ťi libertate deplin─â ├«n a alege ce juc─âtor va fi ├«n ce forma╚Ťie. Aceasta este legat─â de setarea planului de joc (vezi mai jos).

De asemenea, pute╚Ťi selecta p├ón─â la 3 ├«nlocuitori (c├óte unul pentru fiecare pozi╚Ťie), care vor fi utiliza╚Ťi ├«n caz de accidentare. ├Änlocuitorii sunt op╚Ťionali, ├«n cazul ├«n care juc─âtorul este accidentat ╚Öi nu exist─â nicio ├«nlocuire pentru locul s─âu, juc─âtorul din alt─â forma╚Ťie va prelua.

Sub fiecare juc─âtor ve╚Ťi g─âsi statistici de baz─â ╚Öi date despre el, cum ar fi puncte pe joc, blocaje pe joc, recuper─âri pe joc, nivelul actual de fitness, forma actual─â ╚Öi moralul actual. Cele marcate cu ro╚Öu semnaleaz─â c─â juc─âtorul nu se simte bine sau este ├«ntr-o form─â proast─â.

Nivelul de fitness ini╚Ťial al fiec─ârui juc─âtor va sc─âdea ├«n timpul meciului dac─â se afl─â pe teren, a╚Öa c─â cel mai bine este s─â-i folosi╚Ťi pe cei care au cel mai bun nivel de fitness pentru ├«nceput sau s─â ├«i folosi╚Ťi ├«n forma╚Ťie care va petrece mai pu╚Ťin timp. pe teren (vezi mai jos planul jocului). Juc─âtorul cu condi╚Ťie fizic─â sc─âzut─â nu poate folosi ├«ntregul poten╚Ťial al abilit─â╚Ťilor sale, de ex. au mai pu╚Ťin─â precizie ├«n timp ce fac lovituri sau nu pot s─âri at├ót de sus la recuper─âri etc.

Nivelul de form─â actual indic─â faptul c─â juc─âtorul nu ├«╚Öi folose╚Öte ├«ntregul poten╚Ťial al abilit─â╚Ťilor din cauza oboselii mentale sau din motive ├«n afara terenului. Forma nu se schimb─â ├«n timpul meciului, este ceva care se schimb─â ├«n timpul antrenamentelor, deci o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â.

Nivelul de moral actual indic─â faptul c─â juc─âtorul este nemul╚Ťumit sau nu este pe deplin angajat s─â mearg─â din motive pe teren sau ├«n afara terenului. Moralul se poate schimba u╚Öor ├«n timpul meciului, de ex. dac─â echipa face o performan╚Ť─â grozav─â, dar nivelul general r─âm├óne acela╚Öi. Moralul se schimb─â ├«n timpul antrenamentelor, deci o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â.


Planul de joc

Planul de joc este o decizie tactic─â pentru meci - dup─â ce alege╚Ťi aici forma╚Ťia principal─â ╚Öi secundar─â, alege╚Ťi care va fi folosit─â ├«n fiecare sfert. Forma╚Ťiile sunt folosite exclusiv pe tot parcursul trimestrului, nu exist─â nicio modalitate de a le folosi pe ambele ├«n acela╚Öi trimestru.

De╚Öi forma╚Ťia principal─â, ├«n mod logic, ar trebui s─â fie forma╚Ťia de pornire, nu exist─â limit─âri - ave╚Ťi libertate deplin─â de a alege c├óte sferturi va fi fiecare forma╚Ťie pe teren. Pute╚Ťi chiar s─â alege╚Ťi s─â utiliza╚Ťi o singur─â forma╚Ťie pe parcursul ├«ntregului meci, dar nu este recomandat, deoarece pierderea de fitness va fi uria╚Ö─â ├«n ultimul sfert.


Afișare prestabilită

De╚Öi pute╚Ťi alege forma╚Ťii ╚Öi plan de joc separate pentru fiecare meci, este ├«n╚Ťelept s─â stoca╚Ťi una dintre ele ca forma╚Ťie implicit─â, care va fi folosit─â ├«n orice meci pentru care nu a╚Ťi selectat o anumit─â forma╚Ťie. Pute╚Ťi schimba lista prestabilit─â oric├ónd dori╚Ťi, bif├ónd caseta de selectare de la sf├ór╚Öitul paginii de selec╚Ťie.

Manager de baschet online

FUEL Baskteball simuleaz─â competi╚Ťia de baschet, ├«n care echipa ta va concura cu ceilal╚Ťi din diviziile ligii pentru titlul de campionat. ├Än fiecare s─âpt─âm├ón─â vei juca 3 meciuri (mar╚Ťi, joi ╚Öi s├ómb─ât─â), pentru fiecare po╚Ťi alege o forma╚Ťie complet diferit─â, ├«n func╚Ťie de forma actual─â ╚Öi nivelul de fitness al juc─âtorilor t─âi. Fiecare juc─âtor este descris folosind 10 abilit─â╚Ťi ╚Öi 9 tr─âs─âturi de caracter, din fiecare meci ve╚Ťi ob╚Ťine o statistic─â complet─â pentru fiecare juc─âtor, ceea ce v─â va face mai u╚Öor s─â lua╚Ťi decizii ulterioare.

© Frey United Software