manager de baschet online

Economie

În FUEL Basketball principala sursă de venit pentru echipa ta va fi fie din oferte de sponsorizare, fie din bilete, dar și tu poți încerca să vinzi marfă.


fantasy manager de baschet online economy

Sponsorizare

Puteți semna un acord de sponsorizare care va expira la sfârșitul sezonului curent. Atunci când alegi un sponsor, trebuie să-l alegi pe cel care îți va oferi cea mai bună șansă de a câștiga cei mai mulți bani. Sponsorii fie oferă un venit săptămânal ridicat, dar cu un bonus mic sau deloc la titlul de campionat, un bonus de câștig mai mare în detrimentul veniturilor săptămânale, un venit săptămânal mare, dar fără bonusuri sau amestecuri ale acelor opțiuni.

Trebuie să luați luând în considerare cât de probabil este să fii un candidat la campionat, cât de probabil este să obții multe câștiguri sau este mai bine să te mulțumești cu un venit săptămânal constant.

Odată semnată afacerea, nu poate fi anulată.


Venituri din bilete și prezență

Există un preț implicit al biletului de 10£, dar puteți seta un preț diferit al biletului pentru fiecare meci - pentru care, alegând formația pentru meciul de acasă, există o casetă separată în care setați prețul biletului pentru acest meci anume.

Numărul de spectatori depinde de câțiva factori, cum ar fi dimensiunea orașului în care se află arena ta, interesul general pentru baschet în această țară, prețul biletelor, nivelul adversarului tău și reputația echipei tale. Odată ce echipa ta va câștiga unele trofee, numărul de spectatori va crește semnificativ.

De asemenea (împreună cu prețul biletului) poți alege publicitate pentru meciurile de acasă - fie reclame online, afișe în oraș sau reclame în media locală . Fiecare formă de reclamă va aduce spectatori în plus, dar nu există o formulă simplă câți și dacă biletele suplimentare vor acoperi costul campaniei.


Marfa

Marfa este un alt aspect al economiei clubului - puteți comanda tricouri de club pentru a fi vândute publicului la meciurile jucate acasă. Există mai multe tipuri de cămăși, în funcție de calitatea acestora, care este legată de prețuri diferite pentru fiecare piesă. Odată ce sosește marfa comandată, puteți stabili prețul pentru fani. Desigur, luați în considerare faptul că doriți să obțineți un profit din aceasta, așa că prețul de vânzare ar trebui să fie mai mare decât prețul de achiziție.

Puteți comanda tricouri de echipă (cu culorile echipei și logo-ul) sau tricouri personale ( cu numele suplimentar al unui jucător care se află în prezent în echipa ta). Tricourile echipei sunt vândute la meciurile jucate acasă, dar tricourile personale necesită un magazin de echipă atașat arenei tale.

Odată ce ai un magazin de echipă, marfa va fi disponibilă pentru fani pe tot parcursul săptămânii, nu numai în timpul meciurilor de acasă (deși vor produce cele mai multe vânzări).


Publicitate

Arena dvs. are locuri disponibile pentru bannere publicitare. În funcție de dimensiunea arenei tale, vei avea disponibile între 4 și 20 de plasări de bannere. Vi se vor oferi oferte numai dacă clubul dvs. îndeplinește criteriile unui potențial sponsor, de ex. unii dintre ei fac reclamă doar în top division, unii dintre ei se ocupă doar de cluburi care au în prezent un parcurs bun în ligă. Fiecare sponsor decide câte locuri dorește să ia și pentru cât timp - nu sunt negociabile. Suma de bani acoperă tot timpul (nu este o plată săptămânală) iar plata se face imediat după semnarea tranzacției. Oferta nu poate fi anulată ulterior.


Manager de baschet online

FUEL Baskteball simulează competiția de baschet, în care echipa ta va concura cu ceilalți din diviziile ligii pentru titlul de campionat. În fiecare săptămână vei juca 3 meciuri (marți, joi și sâmbătă), pentru fiecare poți alege o formație complet diferită, în funcție de forma actuală și nivelul de fitness al jucătorilor tăi. Fiecare jucător este descris folosind 10 abilități și 9 trăsături de caracter, din fiecare meci veți obține o statistică completă pentru fiecare jucător, ceea ce vă va face mai ușor să luați decizii ulterioare.

© Frey United Software