manager de baschet online

Echipa

Poți avea cât de mulți jucători dorești în echipa ta, nu există limitări în afară de economic - fiecare jucător va primi salarii în fiecare săptămână, așa că un număr excesiv de jucători îți va epuiza portofelul mult mai repede.

fantasy manager de baschet online squad

Nu există reguli sau restricții privind naționalitatea jucătorului - f.e. puteți avea un club stabilit în Suedia și nu aveți jucători suedezi în echipă, puteți angaja orice jucători doriți, atâta timp cât vă puteți permite.

Jucătorii noi ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a se integra în echipă, așa că schimbările frecvente în echipă ar putea să nu fie o idee grozavă.


Analiza echipei

Dacă aveți un analist de date în rândul personalului dvs., puteți utiliza analiza echipei. Conține diagrame cu bare care îți arată compararea statisticilor de bază ale echipei tale în meciurile recente: puncte, goluri de teren, șuturi de 3 puncte, recuperări, interceptări și blocaje. Date similare sunt disponibile pentru fiecare jucător în detaliile sale (doar cu analist de date angajat). Accesul la ele vă va ajuta să identificați elementele slabe din lista dvs. în comparație cu alte meciuri.


Manager de baschet online

FUEL Baskteball simulează competiția de baschet, în care echipa ta va concura cu ceilalți din diviziile ligii pentru titlul de campionat. În fiecare săptămână vei juca 3 meciuri (marți, joi și sâmbătă), pentru fiecare poți alege o formație complet diferită, în funcție de forma actuală și nivelul de fitness al jucătorilor tăi. Fiecare jucător este descris folosind 10 abilități și 9 trăsături de caracter, din fiecare meci veți obține o statistică completă pentru fiecare jucător, ceea ce vă va face mai ușor să luați decizii ulterioare.

© Frey United Software