manager de baschet online

FUEL BASKETBALL MANAGER DE BASCHET ONLINE

FUEL Basketball manager de baschet online

Joc manager de baschet online

FUEL Basketball este un joc de manager de baschet online multiplayer ├«n care preiei controlul asupra clubului de baschet ╚Öi concurezi cu oameni din ├«ntreaga lume ├«n competi╚Ťii de lig─â. Te ocupi de cele mai importante p─âr╚Ťi ale gestion─ârii - de la antrenament p├ón─â la gestionarea sponsoriz─ârii ╚Öi stabilirea tacticii echipei pentru meciuri.


ALATURA-TE JOCULUI
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL


 
 
 
 
 
 Despre FUEL Basketball

FUEL Basketball (Frey United European League) este un joc de manager de baschet online multiplayer ├«n care de╚Ťii controlul clubului de baschet ╚Öi concurezi cu manageri din ├«ntreaga lume ├«n competi╚Ťii de lig─â. Jocul este jucat complet prin browser, ├«l pute╚Ťi accesa de pe orice dispozitiv cu un browser instalat (inclusiv telefoanele mobile).

fantasy manager de baschet online

Diviziile sunt formate din 12 echipe, sezonul se joac─â conform regulilor europene, ceea ce ├«nseamn─â c─â vei ├«nfrunta fiecare adversar de dou─â ori pe sezon, o dat─â acas─â, o dat─â ├«n deplasare, c├ó╚Ötig─âtoarea va fi echipa care va ob╚Ťine cele mai multe victorii ├«n timpul sezonului de 22 de runde.< br>
La sfârșitul unui sezon, două dintre echipele de jos din Divizia 1 vor retrograda în Divizia 2, iar primele două echipe din Divizia 2 vor fi promovate în Divizia 1.

Meciurile sunt ├«mp─âr╚Ťite ├«n 4 sferturi, c├óte 10 minute fiecare, ├«n caz de egalitate la sf├ór╚Öitul celui de-al 4-lea sfert exist─â prelungiri (5 minute). Dac─â prelungirile se termin─â cu o egalitate, se va juca un alt timp de prelungire (5 minute) p├ón─â la stabilirea c├ó╚Ötig─âtorului.

Manager de baschet online

FUEL Baskteball simuleaz─â competi╚Ťia de baschet, ├«n care echipa ta va concura cu ceilal╚Ťi din diviziile ligii pentru titlul de campionat. ├Än fiecare s─âpt─âm├ón─â vei juca 3 meciuri (mar╚Ťi, joi ╚Öi s├ómb─ât─â), pentru fiecare po╚Ťi alege o forma╚Ťie complet diferit─â, ├«n func╚Ťie de forma actual─â ╚Öi nivelul de fitness al juc─âtorilor t─âi. Fiecare juc─âtor este descris folosind 10 abilit─â╚Ťi ╚Öi 9 tr─âs─âturi de caracter, din fiecare meci ve╚Ťi ob╚Ťine o statistic─â complet─â pentru fiecare juc─âtor, ceea ce v─â va face mai u╚Öor s─â lua╚Ťi decizii ulterioare.

© Frey United Software