manager de baschet online

FUEL BASKETBALL MANAGER DE BASCHET ONLINE

FUEL Basketball manager de baschet online

Joc manager de baschet online

FUEL Basketball este un joc de manager de baschet online multiplayer în care preiei controlul asupra clubului de baschet și concurezi cu oameni din întreaga lume în competiții de ligă. Te ocupi de cele mai importante părți ale gestionării - de la antrenament până la gestionarea sponsorizării și stabilirea tacticii echipei pentru meciuri.


ALATURA-TE JOCULUI
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL
manager de baschet online FUEL


 
 
 
 
 
 Despre FUEL Basketball

FUEL Basketball (Frey United European League) este un joc de manager de baschet online multiplayer în care deții controlul clubului de baschet și concurezi cu manageri din întreaga lume în competiții de ligă. Jocul este jucat complet prin browser, îl puteți accesa de pe orice dispozitiv cu un browser instalat (inclusiv telefoanele mobile).

fantasy manager de baschet online

Diviziile sunt formate din 12 echipe, sezonul se joacă conform regulilor europene, ceea ce înseamnă că vei înfrunta fiecare adversar de două ori pe sezon, o dată acasă, o dată în deplasare, câștigătoarea va fi echipa care va obține cele mai multe victorii în timpul sezonului de 22 de runde.< br>
La sfârșitul unui sezon, două dintre echipele de jos din Divizia 1 vor retrograda în Divizia 2, iar primele două echipe din Divizia 2 vor fi promovate în Divizia 1.

Meciurile sunt împărțite în 4 sferturi, câte 10 minute fiecare, în caz de egalitate la sfârșitul celui de-al 4-lea sfert există prelungiri (5 minute). Dacă prelungirile se termină cu o egalitate, se va juca un alt timp de prelungire (5 minute) până la stabilirea câștigătorului.

Manager de baschet online

FUEL Baskteball simulează competiția de baschet, în care echipa ta va concura cu ceilalți din diviziile ligii pentru titlul de campionat. În fiecare săptămână vei juca 3 meciuri (marți, joi și sâmbătă), pentru fiecare poți alege o formație complet diferită, în funcție de forma actuală și nivelul de fitness al jucătorilor tăi. Fiecare jucător este descris folosind 10 abilități și 9 trăsături de caracter, din fiecare meci veți obține o statistică completă pentru fiecare jucător, ceea ce vă va face mai ușor să luați decizii ulterioare.

© Frey United Software