ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛ ΜΑΝΙΓΕΡ

FUEL BASKETBALL MANAGER ONLINE SCREENSHOT

FUEL basketball Διαδικτυακό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ

Διαδικτυακό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ

FUEL Basketball είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ για πολλούς παίκτες στο οποίο αναλαμβάνετε τον έλεγχο της λέσχης μπάσκετ και ανταγωνίζεστε με άτομα από όλο τον κόσμο σε αγώνες πρωταθλήματος. Εσείς φροντίζετε τα πιο σημαντικά μέρη της διαχείρισης - από την προπόνηση μέχρι την αντιμετώπιση της χορηγίας και τη ρύθμιση της τακτικής της ομάδας για τους αγώνες.


ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
διαδικτυακός μάνατζερ μπάσκετ FUEL
διαδικτυακός μάνατζερ μπάσκετ FUEL
διαδικτυακός μάνατζερ μπάσκετ FUEL
διαδικτυακός μάνατζερ μπάσκετ FUEL
διαδικτυακός μάνατζερ μπάσκετ FUEL
διαδικτυακός μάνατζερ μπάσκετ FUEL


 
 
 
 
 
 Σχετικά με το FUEL Basketball

Το

FUEL Basketball (Frey United European League) είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ για πολλούς παίκτες στο οποίο έχετε τον έλεγχο του συλλόγου μπάσκετ και ανταγωνίζεστε με προπονητές από όλο τον κόσμο σε αγώνες πρωταθλήματος. Το παιχνίδι παίζεται πλήρως μέσω προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να το αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή με εγκατεστημένο πρόγραμμα περιήγησης (συμπεριλαμβανομένων των κινητών).

διαδικτυακό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ φαντασίας

Τα τμήματα αποτελούνται από 12 ομάδες, η σεζόν παίζεται με ευρωπαϊκούς κανόνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε κάθε αντίπαλο δύο φορές ανά σεζόν, μία εντός έδρας, μία εκτός έδρας, νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες νίκες εντός της σεζόν 22 γύρων.

Στο τέλος μιας σεζόν, δύο από τις κατώτερες ομάδες από την κατηγορία 1 θα υποβιβαστούν στη 2η κατηγορία και οι δύο πρώτες ομάδες από τη 2η κατηγορία θα προβιβαστούν στην 1η κατηγορία.

Οι αγώνες χωρίζονται σε 4 δεκάλεπτα, διάρκειας 10 λεπτών το καθένα, σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου υπάρχει παράταση (διάρκεια 5 λεπτών). Εάν η παράταση τελειώσει με ισοπαλία, παίζεται άλλη παράταση (διάρκεια 5 λεπτών) μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής.

διαδικτυακό παιχνίδι μπάσκετ

FUEL Baskteball προσομοιώνει αγώνες μπάσκετ, στον οποίο η ομάδα σας θα ανταγωνιστεί με άλλες σε κατηγορίες πρωταθλήματος για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Κάθε εβδομάδα θα παίζετε 3 αγώνες (την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο), για τον καθένα μπορείτε να επιλέξετε εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, ανάλογα με την τρέχουσα φόρμα και το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών σας. Κάθε παίκτης περιγράφεται χρησιμοποιώντας 10 δεξιότητες και 9 χαρακτηριστικά χαρακτήρων, από κάθε αγώνα θα λαμβάνετε πλήρη στατιστικά για κάθε παίκτη, τα οποία θα διευκολύνουν τη λήψη περαιτέρω αποφάσεων.

© Frey United Software